Saprak didirikeun taun 2013, Shenzhen Margotan parantos ahli ngahususkeun kana Desain, Pangwangunan sareng Produksi Alat Pakéan Kecantikan di Bumi. Kami ayana di Shenzhen, kalayan aksés transportasi anu merenah. Ngawengku luas 3.000 méter pasagi, urang ayeuna gaduh langkung ti 180 padamel, 2 bengkel bebas debu kelas-10.000 kalayan 5 jalur perakitan sareng kapasitas produksi sadidinten 10,000 pcs Pabrik urang parantos ngalangkungan Inok ngeunaan ISO9001, BSCI. Sadaya produk kami gaduh CE, ROHS, FCC, ngahontal sertipikat sareng pendaptaran FDA. Kami ogé bakal tetep ngalamar sertifikasi per pasar sareng pamundut klien. Alat uji coba sareng produksi anu saé, sareng peraturan pangendali kualitas anu ketat salami sadaya tahap produksi ngamungkinkeun urang ngajamin kualitas anu stabil sareng kapuasan pelanggan.

  • Partners 01
  • Partners 02
  • Partners 03
  • Partners 04
  • Partners 05
  • Partners 06
  • Partners 07
  • Partners 08