Tentang Kami

Tentang Kami

Saprak didirikeun taun 2013, Shenzhen Margotan parantos ahli ngahususkeun kana Desain, Pangwangunan sareng Produksi Alat Pakéan Kecantikan di Bumi. Kami ayana di Shenzhen, kalayan aksés transportasi anu merenah.

Ngawengku luas 3.000 méter pasagi, urang ayeuna gaduh langkung ti 180 padamel, 2 bengkel bebas debu kelas-10.000 kalayan 5 jalur perakitan sareng kapasitas produksi sadidinten 10,000 pcs Pabrik urang parantos ngalangkungan Inok ngeunaan ISO9001, BSCI. Sadaya produk kami gaduh CE, ROHS, FCC, ngahontal sertipikat sareng pendaptaran FDA.

Kami ogé bakal tetep ngalamar sertifikasi per pasar sareng pamundut klien. Alat uji coba sareng produksi anu saé, sareng peraturan pangendali kualitas anu ketat salami sadaya tahap produksi ngamungkinkeun urang ngajamin kualitas anu stabil sareng kapuasan pelanggan.

Kami utamina fokus kana sikat beberesih raray, pijet panon, roller raray sareng pijet raray galvanis. Sadaya insinyur R&D urang gaduh pangalaman anu euyeub dina alat kecantikan. Dina dua taun ka pengker, kami parantos ngaluncurkeun 13 modél énggal kalayan patén kami nyalira sareng ngarencanakeun ngaleupaskeun 5 modél énggal dina taun ieu. Jasa hiji-eureun tina ID, Struktural pikeun produksi tiasa disayogikeun. Ayeuna produk parantos diékspor ka langkung ti 30 nagara di sakumna dunya, sapertos AS, Kanada, Inggris, Jérman, Italia, Rusia, Jepang, Singapura sareng sajabana mitra kami anu terhormat: L'Oreal, Mary Kay, Avon, Estee Lauder jsb. 

Unggal taun urang ilubiung dina pameran kaéndahan profesional sadunya, sapertos Cosmoprof Bologna, Las Vegas, Asia HK, Beauty Fair Jepang, Cosmetech Jepang, Expo Beauty Fair Mexico sareng sajabana Dumasar kana produk kualitas luhur kami, inovasi anu tetep sareng kerjasama sareng jalma anu mantep sareng merek, kami narékahan pikeun janten pamimpin konstan dina industri perawatan kulit & perawatan kulit pribadi.

Budaya Perusahaan

Misi: Bantosan unggal pangguna sok nampilkeun tampilan anu pangsaéna.

Visi: Janten operator mérek pang populerna di Personal Beauty & Skin Care Device.

Nilai: Integritas dina Usaha kalayan Tanggung jawab anu hébat / Kamajuan Kontinyu sareng Inovasi / Efisiensi Tinggi / Kerjasama Win-Win.