Sikat Pembersih Wajah LED & EMS

Pedaran pondok:

Modél: IF-1008

Sikat pembersih silikon multifungsi nyaéta alat panggunaan bumi pribadi umum pikeun beberesih jero kulit, perawatan kulit sareng kontur wajah. Éta ngahijikeun ion positip, ion négatip, komprési haneut, geter, lampu LED beureum / konéng sareng EMS.


Detil Produk

Tanda Produk

Fungsi:

① Geter sonic, beberesih jero; pori unclog, ngaleupaskeun dugi ka 99,5% minyak, kokotor, makeup sareng kulit paéh.

Nursing Perawat lampu beureum digabungkeun sareng ion positip sareng geter, ngaluarkeun pangotor pori-pori.

Nursing Perawatan lampu konéng digabungkeun sareng ion négatip sareng geter, promosikeun nyerep gizi, ngabodasan sareng nyegerkeun kulit.

④ EMS (Stimulasi Otot Éléktrik) ditambah terapi lampu Beureum pikeun cangkéng kulit.

Facial-Cleansing-Brush-LED-EMS-01
Facial-Cleansing-Brush-LED-EMS-02

Fitur:

Facial-Cleansing-Brush-LED-EMS-03

Design Desain 2 dina 1, beberesih raray sareng peremajaan dina hiji alat.

② Suhu, geter sareng mikro-ayeuna 6 tingkat tiasa diatur.

③ Operasi tilu-tombol.

Body Awak lengkep waterproof.

Spésifikasi:

Facial-Cleansing-Brush-LED-EMS-04

Catu daya: USB ngecas

Jenis Batré: Li-ion 500mAh

Ngecas waktos: 3 jam

Input: DC5V / 1A

Bahan: silikon, ABS

Facial-Cleansing-Brush-LED-EMS-05

Ukuran: 120 * 62 * 37mm

Beurat: 127g

Pakét: kotak warna sareng baki leuleuy

Pakét Kalebet

1 * Mesin Utama

1 * Kabel USB

1 * Manual


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali