Beberesih Wajah Sikat Tri-lampu LED

Pedaran pondok:

Modél: IF-1018

Photon Rejuvenating plus pembersih sonic tiasa ngabantosan heula ngabersihkeun heula teras ngulinkeun sareng ningkatkeun kulit ku lampu LED beureum, konéng sareng biru.


Detil Produk

Tanda Produk

Fungsi:

CleansingGeter sétan ngabersihkeun jero, ngaluarkeun nepi ka 99,5% minyak, kokotor, résidu makeup di jero pori-pori.

② Lampu LED beureum ngaktipkeun formasi kolagén sareng ngirangan pembentukan kerutan. Éta lemes sareng ningkatkeun kulit.

Light Lampu LED konéng ngalancarkeun kulit, ngirangan bintik-bintik bodas atanapi poék dina kulit.

④ Lampu LED biru dianggo pikeun ngubaran pori-pori sareng jarawat anu ngagedéan, sabab ngagaduhan pangaruh baktéri sareng beberesih, ngirangan jumlah sebum kulit sareng jelas ningkatkeun penampilan kulit berminyak.

Facial-Cleansing-Brush-Tri-light-LED-08
Facial-Cleansing-Brush-Tri-light-LED-01

Fitur:

Facial-Cleansing-Brush-Tri-light-LED-05

Design Desain 2 dina 1, beberesih wajah sareng terapi LED dina hiji alat

② Geter 6 tingkat tiasa diluyukeun

③ Operasi tilu-tombol

Body Awak lengkep waterproof

Spésifikasi:

Facial-Cleansing-Brush-Tri-light-LED-04

Catu daya: USB ngecas

Jenis Batré: Li-ion 350mAh

Ngecas waktos: 3 jam

Input: DC5V / 1A

Bahan: silikon, ABS

Facial-Cleansing-Brush-Tri-light-LED-03

Ukuran: 120 * 62 * 37mm

Beurat: 85g

Pakét: kotak warna sareng baki leuleuy

Pakét Kalebet

1 * Mesin Utami

1 * Kabel USB

1 * Manual


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali