FAQ

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Dupi anjeun kintun kuring conto kanggo mariksa kualitas sateuacan kuring mesen ageung?

Leres, kami bakal ngirim sampel sateuacan anjeun mesen. Sampel sareng biaya kurir bakal ditagihkeun heula sareng biaya sampel lengkep bakal dibalikeun sakali urutan dikonfirmasi.

Naon sertipikat anjeun gaduh ayeuna?

Kami gaduh tés CE, ROHS, FCC, REACH, IPX7 pikeun produk. Pabrik didaptarkeun ku FDA, ISO9001 sareng BSCI bijil.

Naon waktos lead rata?

Biasana éta bakal nyandak 3-5 dinten damel pikeun sampel sareng 25-35 dinten kanggo urutan OEM. Éta gumantung kana jumlah pesanan akhir anjeun sareng tenggat waktos.

Naon jaminan produkna, naon waé layanan purna jual?

Kami nyayogikeun garansi 1 taun kanggo klien kami. Kami gaduh kode unik pikeun tiap urutan pikeun ngalacak masalah anu mungkin. Kami janji anjeun babandingan cacad lemah sareng solusi anu nyugemakeun pikeun unggal produk anu rusak.

Naha anjeun nampi jasa OEM / ODM?

Leres, urang tiasa nampi labél pribadi dina produk, bungkus dina basis OEM. ODM ogé tiasa ditarima; ti desain ID, desain struktural sareng listrik dugi ka perkakas, jasa mandeg tiasa disaluyukeun per pamundut klién.

Naon jinis metode pamayaran anu anjeun tampi?

Kami nampi bayaran ngalangkungan Kartu Kredit, Paypal, Western Union, TT, L / C.

Hoyong damel sareng urang?