Pijat Panon calakan

Pedaran pondok:

IF-1203

Pijat kageulisan panon calakan ieu ngahijikeun geter frékuénsi luhur, kompres panas sareng perawatan lampu beureum. Nalika dianggo sasarengan sareng krim panon sareng produk perawatan kulit anu sanés, éta ngabantosan kulit panonna cerah sareng panceg. Desain unik, gampang dibabawa, éta nyandak pangalaman urut anu raoseun sareng raket.


Detil Produk

Tanda Produk

Fungsi:

1. Terapi lampu LED beureum ngaktipkeun formasi kolagén sareng ngirangan formasi keriput, ngalancarkeun sareng firms kulit hipu

2. terapi-terapi pikeun muka liang sareng ngadorong sirkulasi getih

3. geter sonic pikeun nyegerkeun sareng ngarevitalisasi daérah panon, ngirangan penampilan bunderan poék sareng kembung sakitar panon

Intelligent-Eye-Massager-01
Intelligent-Eye-Massager-05

Fitur:

Intelligent-Eye-Massager-02

1. TIGA modeu damel tiasa disaluyukeun

Modeu 1: Geter + komprési panas + lampu beureum

Modeu 2: komprés panas + lampu beureum

Modeu 3: Geter + komprési panas

2. 10.000 kali / menit pijet geter frékuénsi luhur

3. 37 ℃ -45 ℃ manaskeun konstan, suhu tiasa diatur

4. Lampu beureum dina sirah urut

5. LCD dina cecekelan

6. Kepala urut logam, anti alergi sareng konduktivitas termal anu langkung saé.

Spésifikasi:

Catu daya: USB ngecas

Jinis Batré: Li-ion 380mAh

Ngecas waktos: 1,5 jam

Input: DC5V / 1A

Bahan: ABS, ZN Alloy

Ukuran: 139 * 29 * 28.5mm

Beurat: 48g

Pakét: Kotak kado sareng baki leuleuy

Pakét Kalebet 

1 * Mesin Utami

1 * Kabel USB

1 * Manual


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali