Warta

  • How to Speed Up Facial Metabolism for Shinny Skin?

    Kumaha nyepetkeun métabolisme raray pikeun kulit ngagurilap?

    Kulit manusa butuh métabolisme nu bisa nyieun corneum heubeul mesek, kukituna tumuwuh kulit anyar. Dina kahirupan sapopoe, faktor kayaning begadang, overworked, tekanan psikologis kaleuleuwihan, panyakit jeung sajabana bakal ngabalukarkeun métabolisme kulit ngalambatkeun, ngarah kana sagala rupa masalah kulit. Sacara umum, ...
    Maca deui
  • How to Reduce Eye Fine Lines or Wrinkles?

    Kumaha Ngurangan Garis Halus Panon atanapi Kedutan?

    Firstly urang kudu nyaho alesan tina garis halus. 1.Kalembaban anu teu cukup Di antara kulit raray, kulit di sabudeureun panon anu paling ipis, ngan kandelna 0,4 mm. Ieu bagian tina kulit teu boga kelenjar sebaceous jeung kelenjar kesang, sarta pisan ipis, ngeunaan 1/3 ~ l/5 tina ketebalan kulit on pa séjén ...
    Maca deui
  • How to Use the Face Lift Massager?

    Kumaha Cara Nganggo Massager Angkat Wajah?

    Léngkah-léngkah pamakean: 1. Léngkah munggaran: Ngabersihkeun Cuci raray anjeun sateuacan nganggo roller raray pikeun ngahindarkeun debu atanapi kotoran kana pori-pori anjeun nalika diurut. 2. Lengkah 2: Pijat The rollers raray napel na dua sisi pipi jeung geser ti handap ka luhur ti arah gado ...
    Maca deui
  • 4 Small Bad Habits to Cause Eye Bags

    4 Kabiasaan Goréng Leutik ngabalukarkeun Kantong Panon

    Kantung panon utamana lumangsung dina jalma tengah-yuswa sarta manula, alatan umur, kulit bakal jadi leupas, lajeng kantong handapeun panon muncul. Penampilan kantong panon nyaéta fenomena fisiologis; punten ulah reuwas. Saatos kantong panon muncul, aranjeunna tiasa katingali langsung dina raray, janten ...
    Maca deui
  • What a Massage Brush Can Do?

    Naon anu tiasa dilakukeun ku sikat urut?

    Fitur: 1. Ieu utamana dipaké pikeun urut kulit anggota awak, sarta bisa ngagancangkeun métabolisme, sarta baranahan kulit lemes jeung lembut. 2. The sikat tips bisa nyabut sababaraha lapisan luar kulit maot jeung ngamajukeun sirkulasi getih. 3. Ieu bisa ngahontal éfék shaping jeung beautifying b ...
    Maca deui
  • People who often scrape Gua Sha, what is the “Sha” that comes out of their bodies?

    Jalma anu mindeng kerok Gua Sha, naon "Sha" nu kaluar tina awakna?

    Jalma anu geus diusahakeun Gua Sha mindeng boga deui beureum dina tonggong maranéhna. Warna beureum ieu anu sering urang sebut "Gua Sha". Ieu memang kasus. Kalayan bantuan Gua Sha, jalma-jalma tiasa mindahkeun kakuatan ka jaringan lokal. Kulit tonggong diusapan terus. Proses ieu utamina dianggo pikeun ...
    Maca deui
  • Your New Facial Cleansing Routine

    Rutinitas Ngabersihan Raray Anyar Anjeun

    Perawatan kulit anu saé sadayana dimimitian ku ngabersihkeun anu saé. Henteu ngan kusabab éta léngkah munggaran / dasar pikeun perawatan kulit anjeun, tapi éta cara anu pangsaéna pikeun ngantepkeun kulit anjeun ngaleungitkeun kokotor, minyak sareng najis, anu tiasa nyababkeun seueur masalah. Ku alatan éta, kulit bersih bener mangrupakeun awal kulit alus pikeun anjeun. M...
    Maca deui
  • The role and difference of scraping and cupping

    Kalungguhan jeung bédana kerok jeung bekam

    Dua metodeu tradisional ieu ngagaduhan lingkup aplikasi masing-masing. Pikeun nempatkeun éta saderhana: patogén aya dina permukaan, Gua Sha saé; patogén aya dina jero, bekam téh alus. Lamun teu pinter nganilai jero jeung luar, bisa kerok Gua Sha heula, tuluy bekam. Gua...
    Maca deui
  • Shenzhen Margotan Exhibition in CCBEC 2021

    Pameran Shenzhen Margotan di CCBEC 2021

    Cina(Shenzhen) Cross-Border E-Commerce Pameran Wabah Dunya Anyar ngajadikeun hirup dulur urang teuing teuas tur incovenient; balanja online parantos janten gaya hirup anu populér sareng penting. Dina platform E-Dagang éta, unggal dinten gaduh aksés gampang kana rupa-rupa produk, tina alat-alat bumi ageung ...
    Maca deui
  • Basic Steps of Facial Skin Care Routine: Cleansing

    Léngkah Dasar Rutinitas Perawatan Kulit Raray: Ngabersihan

    Tujuan nyeuseuh/beresihan nyaéta pikeun ngaleungitkeun kokotor, makeup, kokotor, rereged jeung sajabana tina beungeut kulit. Pembersih anu leres henteu ngan ukur ngaleungitkeun najis tapi ogé ngabersihkeun jalan pikeun penetrasi bahan aktif anu anjeun hoyong nerapkeun saatosna. Ngabersihan tiasa aya mangpaatna ...
    Maca deui
  • Several Suggestions to Oil Skincare Routines

    Sababaraha Saran pikeun Kabiasaan Perawatan Kulit Minyak

    Kulit berminyak ngahasilkeun jumlah kaleuleuwihan sebum, zat pelindung anu beunghar lipid. Hiji hal alus ngeunaan kulit oily nya éta biasana well-moisturized alatan minyak pelindung sorangan. The downside nya éta bisa kasampak ngagurilap atawa kotor jeung condong ngamekarkeun pori badag sarta jadi rawan jerawat. Kulit berminyak...
    Maca deui
  • ILIFT Launch New RF Beauty Device

    ILIFT ngajalankeun Alat RF Beauty Anyar

    Brand kageulisan Ilift geus ngaluncurkeun IF-1608 Multi-fungsi RF alat kageulisan. Ieu mangrupikeun alat kaéndahan bumi anu komprehensif anu tiasa ngabersihkeun sacara jero, ngaktifkeun sareng ngaremajakeun kulit, nyepetkeun kontur raray, sareng nenangkeun kulit. Ieu integrates ion positif, ion négatip, és komprési, EMS, Geter mikro, ...
    Maca deui