RF Panon Wrinkle Remover

Pedaran pondok:

IF-1208

Alat kageulisan panon ieu ngahijikeun frékuénsi radio, geter frékuénsi luhur, terapi lampu beureum. Éta tiasa dianggo nganggo krim panon sareng produk perawatan kulit anu sanés pikeun ngajantenkeun kulit soca tegep sareng elastis. Kalayan desain unik, ukuran portabel, operasi dua tombol sareng opat modeu damel, éta tiasa nyayogikeun pengalaman pijat anu nyaman pikeun daérah panon.


Detil Produk

Tanda Produk

Fungsi:

1. Téknologi RF ngamajukeun régenerasi kolagén sareng sacara efektif ngirangan keriput panon.

2. Lampu beureum ngaktipkeun formasi kolagén sareng ngirangan pembentukan kerutan. Éta lemes sareng ningkatkeun kulit.

3. Geter 12,000rpm pikeun ngamajukeun sirkulasi getih sareng krim nyerep anu langkung saé, nyegerkeun sareng ngarevitalisasi daérah panon, ngirangan ayana bunderan hideung poek dina sakitar panon

RF-Eye-Massager-Wrinkle-Remover-01
RF-Eye-Massager-Wrinkle-Remover-02

Fitur:

RF-Eye-Massager-Wrinkle-Remover-07

1. Opat modeu kerja tiasa diatur

A: RF + geter + cahaya

B: RF + lampu

C: RF + geter

D: RF

2. 24K emas dilapis sirah sirah

3. 3 RF intensitas tiasa diatur

4. LCD dina gagang nunjukkeun fungsi anu jelas

5. 2 tombol kanggo operasi gampang

Spésifikasi:

Catu daya: USB ngecas

Jenis Batré: Li-ion 500mAh

Ngecas waktos: 3 jam

Input: DC5V / 1A

RF: 400KHZ

Bahan: ABS, paduan ZN

Ukuran: 150 * 28 * 22mm

Beurat: 50g

Pakét: Kado kotak kalayan EVA

Pakét Kalebet 

1 * Mesin Utami

1 * Kabel USB

1 * Manual


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali