Toél Sénsitip Pijat Lampu Beureum

Pedaran pondok:

Modél: IF-1202

Touch Sensitive Eye Massager Beureum Lampu dirancang pikeun perawatan panon sareng biwir. Dilengkepan ku terapi lampu anu dipimpin beureum, geter pemanasan, sareng modeu damel induktif, pijet panon ieu ngasilkeun pangaruh anu saé. 


Detil Produk

Tanda Produk

Fungsi:

1. Lampu beureum tiasa langsung ka dermis, ningkatkeun aktivitas sél, ngamajukeun régenerasi kolagén, ngirangan keriput panon sareng ningkatkeun élastisitas kulit. 

2. Pijat dipanaskeun - pena piit tetep sakitar 40 derajat dipanaskeun pikeun ngamajukeun sirkulasi getih, muka liang pikeun nyerep gizi anu langkung saé, ngirangan kantong panon sareng bunderan panon.

3. Geter sonic pikeun nyegerkeun sareng ngarevitalisasi daérah panon, ngirangan tampilan bunderan poék sareng kembung sakitar panon

Touch-Sensitive-Eye-Massager-Red-Light-05
Touch-Sensitive-Eye-Massager-Red-Light-06

Fitur:

Touch-Sensitive-Eye-Massager-Red-Light-02

1. 40 ± 2 ℃ Dipanaskeun + geter + lampu beureum

2. Lampu beureum dina sirah urut

3. Toél sénsitip saklar

4. Sirah pijat logam, anti alergi sareng konduktivitas termal anu langkung saé.

5. Desain awak elegan

Spésifikasi:

Catu daya: USB ngecas

Jenis Batré: Li-ion 350mAh

Ngecas waktos: 4 jam

Input: DC5V / 1A

Bahan: ABS, paduan ZN

Ukuran: 132 * 22 * ​​22mm

Beurat: 38,5g

Pakét: Kotak kado sareng baki leuleuy

Pakét Kalebet 

1 * Mesin Utami

1 * Kabel USB

1 * Manual


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali